Pályája elején még Zób Kati néven volt az Egészséges erotika jelmeztervezője.

Az Ecopoly rosszemlékű műsorában Zoób Katinak keresztelt magyar üzletasszonyt alakított, azaz nem akart befektetni, mert félt a kockázattól. Egy birkalegelő üzemeltetésébe azért beszállt, az ötletért és a munkáért az ötletgazda/pásztor havi 60.000 forintos fizetést kért... kissé megkésve, de gratulálunk a hazárd vállalkozóknak, ennél még a párnacihába rejtett pénz is nagyobb rizikóval jár.

Zób Kati mára neves divattervező lett, és boltjának körúti portálján az eurokompatibilis Katti Zoób (nem elírás) márkanév látható.

Az olvasottság növelése érdekében egyfordulós pályázatot hirdetünk a ruhatervező következő fedőnevének megalkotására. A jelenlegi verzióhoz képest legalább egy betű/írásjel bővületet kérünk, ritka karakterektől vagy szimbólumoktól sem zárkózunk el. A pályázatokat kommentelve kérjük beküldeni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bemorgo.blog.hu/api/trackback/id/tr452054266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása